Schoolkaarten Brazilië

schoolkaarten Brazilie

Schoolkaarten Brazilië

Door kena - 15-05-2019

Dé examenkaart voor HAVO-VWO
In de nieuwe examenstof vanaf 2019 wordt het land Brazilië behandeld. Onze uitgeverij heeft daarom een schoolkaart van Brazilië gemaakt. De schoolkaart wordt in twee uitvoeringen geleverd; een natuurkundige - en een staatkundige kaart van Brazilië. De staatkundige kaart is in duidelijke keuren weergegeven. Op de natuurkundige kaart zijn o.a. het Amazonegebied maar ook het Hoogland duidelijk in kaart gebracht. 

schoolkaarten Brazilie

Geschikt voor in elk lokaal
De schoolkaart wordt in verschillende uitvoeringen aangeboden. Voor scholen is de uitvoering op PVC (vrachtwagenzeil) met stokken met een ophangkoord het meest geschikt. De print is van hoge kwaliteit PVC Bisonyl (vrachtwagenzeil) zeer duurzaam en gaat vele jaren mee. De kaart is in deze uitvoering "hufter proof", kan jarenlang gebruikt worden en is goed schoon te maken mocht dat nodig zijn. De kaart van Brazilië kan bij normale toepassingen dus jarenlang gebruikt worden. 

schoolkaarten Brazilie

Visueel lesstof binnen handbereik
Naast de nieuw uitgebrachte kaart van Brazilië zijn we actief over de hele wereld met betrekking tot kaarten. Zo bent u ook aan het goede adres voor een kaart van Zuid-Amerika of de Wereld. Deze worden beide ook behandeld in de stof van de aankomende examens. Het personaliseren door middel van een logo is tegen een kleine kostprijs zonder meer mogelijk. Voor meer informatie over onze (school)kaarten kunt u contact met ons opnemen door te mailen of te bellen naar 0204822060